Само за мъже: Правила за оцеляване на 8-ми март и няколко идеи за подаръци

    Михаила Михова  March 2 2016 01:02:32 PM
    Тези дни в магазина все по-често имаме клиенти, които търсят подарък за някоя скъпа на сърцето им дама. Ето защо, в  навечерието на един от любимите ми празници, ще споделя мислите си на тема 8-мо мартенски дарове. Аз съм Михаила и съм управител на Lenovo Еxclusive Store.

    Да направиш дар някому означава - да му подариш радост, да изразиш обичта си и да му покажеш колко е важен за теб. Особено подходящ ден, в който, вие господа, може да  направите това за една жена, е именно 8-ми март - денят на жената. Жената майка, жената любима, жената дъщеря и т.н.

    И в тази връзка искам да обърна внимание на мъжката аудитория, като  дебело подчертая:  

    ПРАВИЛО 1: По никакъв повод, при никакви обстоятелства, уважаеми господа, не бива да пренебрегвате тази дата. Отбележете я с червено кръгче на календара, настройте алармата на  мобилното си устройство с много стряскащ и силен звук, поне 24 часа преди събитието. Повярвайте ми, от това зависи личната ви хармония - поне до края на женския месец, а в някои случаи и по-дълго - зависи колко злопаметна е вашата нежна половинка.

    Повечето жени сме много романтични. Държим да ни дарявате с емоции. За нас са важни  думите, комплиментите, обожанието в погледа ви. Въпреки това – не подценявайте подаръците. Особено стилни, лъскави, златни, модерни – не е задължително да са практични. И още един безценен съвет от мен:

    ПРАВИЛО 2: за жените ПРАКТИЧНИ НЕЩА СА: дрехи, обувки, парфюми, телефони и други такива, свързани с ежедневните нужди. Миксер, прахосмукачка, книга с готварски рецепти – това НЕ СА ПРАКТИЧНИ НЕЩА! ТОВА СА ЗАБРАНЕНИ ЗА ПОДАРЯВАНЕ НЕЩА!

     
    Image:Само за мъже: Правила за оцеляване на 8-ми март и няколко идеи за подаръци

    И по същество:

    Предлагам Ви няколко варианта за бляскави, високотехнологични подаръци, пред които всяка дама ще онемее и гарантирано ще Ви обожава искрено и безрезервно поне пет дни - или до следващия празник. Това в кръга на шегата, но в интерес на истината – на такъв подарък ще се зарадвате и вие!

    Първото ми златно предложение е едно прелестно бижу, прекрасен аксесоар за вашата стилна златна половинка:

    ВАРИАНТ 1 – Смартфон

    Смартфонът е вещ от първа необходимост днес. Ползваме го по всяко време на денонощието и навсякъде  –  в службата, в ресторанта по време на вечерята, по време на танците и коктейлите.  Смартфон, особено Vibe S1, е подарък, на който всеки би се зарадвал. С изключение на баба ми, която никак не бе очарована от идеята да си смени розовата Nokia с нов телефон, който с ентусиазъм й купих за 90-тия рожден ден.

    ПРАВИЛО 3: Ако имате шанса и желанието да зарадвате 90  годишна жена - подарете и обич и малко време от своето.

    А за по-млади дами може и Lenovo VIBE S1 Gold.

    Image:Само за мъже: Правила за оцеляване на 8-ми март и няколко идеи за подаръци
    Той е тънък, стилен, с елегантно извит грациозен силует и е- златен. Изисканите дами обожават всичко златно (разбира се, моделът се предлага и в други, не по-малко красиви цветове). От особено значение тук е камерата - двойна предна селфи камера, а основната е 13MP – ключова характеристика за модерните дами. Екранът му е брилянтен, с FHD резолюция, размерът винаги има значение и тук той  е перфектен –  цели 5 инча, а Corning Gorilla Glass 3 ще го предпазва от драскотините, които винаги съвсем неволно причиняваме. Високата производителност на телефона е благодарение на осем ядрения MT6752 процесор и 3GB памет. Те осигуряват изключителна мощност, необходима за всяко едно приложение. Това златно бижу ще е винаги пред очите й, ще отговаря на всяко ваше съобщение и дори ще чува, когато и звъните. Вижте Vibe S1 тук>

    ВАРИАНТ 2 – Бизнес таблет

    Ако кралицата на сърцето ви е активна бизнес дама, която се нуждае от много функционално мобилно устройство, което да е навсякъде с нея – препоръчвам Ви нещо повече от таблет:

    Lenovo Miix 700

    Бизнес таблет от най-висок клас - стилен, изящен и сериозен.

    Image:Само за мъже: Правила за оцеляване на 8-ми март и няколко идеи за подаръци
    Lenovo Miix 700 разполага с процесор Intel Core m - Skylake, дисплей с висока резолюция, 4GB оперативна памет и 256GB SSD място за съхранение. За изключително удобство, той е снабден и с клавиатура, както и с активна писалка.  Това страхотно устройство разполага с RealSense 3D camera и различни на брой портове за максимална връзка. И разбира се – златен е! Тя ще бъде неотразима, креативна и модерна с него навсякъде. Вижте Miix700 тук>

    ВАРИАНТ 3 – Lenovo Yoga таблет

    Image:Само за мъже: Правила за оцеляване на 8-ми март и няколко идеи за подаръци
    Тук ще се отклоня от златната линия (за съжаление точно в момента на пазара липсват златни Yoga таблети), но няма как да не ви предложа Lenovo Yoga таблет.  

    Съвсем накратко за него: Удобната стойка го прави подходящ за употреба навсякъде – в кухнята, докато неотразимата ви половинка приготвя вечеря по някоя засукана рецепта, докато прави сутрешните си упражнения за тонус и стегната фигура, докато гледа видео, разглежда снимки или чете електронни книги.

    Огромният капацитет на батерията го прави супер удобен за плажа – цял ден свързана в интернет – представете си спокойствието, което може да Ви осигури това!  Безценно!

    Повече за характеристиките и наличните модели Yoga таблет

    ВАРИАНТ 4 – лаптоп  

    Третото ми предложение е специално за  най-щедрите господа. Нов лаптоп. Безкрайно тънък, лек, мощен, неописуемо красив и неустоимо…златен!

    Lenovo Yoga 900

    Image:Само за мъже: Правила за оцеляване на 8-ми март и няколко идеи за подаръци
    Красота и висока производителност в едно. Ще разчита на него както за работа, така и за забавление и всички ще й завиждат. Побира се във дамската й чанта с дисплей 13.3" с огромна  резолюция - QHD+ (3200x1800). Вградените JBL® колонки гарантират мощен и кристален звук. Заредена е с най-ново поколение процесори Intel Skylake и  SSD за максимална скорост. YOGA 900 и изключително надежден във всяко едно отношение.  Забележително е, че независимо от  тънкия си дизайн, охлаждането е подобрено, и уви… няма да може да ви опържи яйца на него.  Няма да изпадам в подробности за техническите характеристики – описани са на луксозната опаковка на машинката. Вижте Yoga 900 Gold тук>

    И тъй като мъжете обичат цифрите, може би ще питате за цената? Ще кажа само едно:

    ПРАВИЛО 4 – щастието на любимата ви е безценно! Усмивката, огряла лицето й, когато получава нещо, избрано с много любов – незаменима.

    Ако ви харесват предложенията ми, или искате да изберете някаква друга, може и да не е златна технологична играчка - на разположение съм за въпроси и съвети в Lenovo Exclusive Store. Може да ми пишете и във Facebook страницата ни  - Експерт съм по златните дарове!

    И за всички, които търпеливо стигнахте до тук: Предлагам ви специална отстъпка от 5% за всички Lenovo продукти, предназначени за подарък за 8-ми март. Специалният промо код, само за вас е: Lenovo8.





    Archives