IFA 2017: moto X4 с умна двойна камера

    Станимир Фъртунов  September 7 2017 04:13:04 PM
    На изминалото събитие IFA Berlin 2017 – Motorola представи новия смартфон moto X4, който се позиционира в среден към висок ценови клас.

    Новият смартфон е с приятен диазйн, метална рамка от анодизиран алуминий и стъклен гръб. Дисплеят е 5.2" Full HD с Gorilla Glass защита. Moto X4 разполага и със защита от вода и прах - IP68.


    Image:IFA 2017: moto X4 с умна двойна камера

     

    Производителността на устройството се гарантира от 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 630  процесор, до 4GB RAM, вградена памет 32GB и слот за microSD. В допълнение Moto X4 разполага със скенер за пръстови отпечатъци, който е позициониран под дисплея и батерия с капацитет 3000 mAh с включена функция за бързо зареждане – 15 минути в зарядното ви осигуряват 6 часа работа. Смартфонът се предлага с гласовия асистент на Amazon - Alexa.


    Image:IFA 2017: moto X4 с умна двойна камера

    Акцентът е в основната камера, която е с два сензора - единият е 12 MP (f/2.0), a другият е 8-мегапикселов широкоъгълен сензор. Благодарение на фукнцията Landmark Detection ще можете да използвате камерата си не само за снимки. Необходимо е само да насочите камерата към даден обект, при което веднага ще получите информация за него. Можете също така да сканирате и визитни картички, които директно да добавяте към контактите си. Друга интересна функция е за разфокусиране на фона в реално време.


    Image:IFA 2017: moto X4 с умна двойна камера

    С технологията Dual Autofocus Pixel ще можете да фокусирате по-бързо при слаба светлина, а благодарение на широкоъгълният обектив ще улавяте още повече. Селфи камерата е 16 MP с режим за снимки при по-ниска осветеност, което сваля мегапикселите до 4.

    Moto X4 разполага с безжична аудио система, която позволява да споделяте музиката която слушате чрез свързване с Bluetooth на до 4 устройства. Quick Screenshot ви позволява да направите екранна снимка само с поставянето на 3 пръста върху екрана. Смартфонът идва и с функцията Moto Key – чрез нея ще имате достъп до всички уебсайтове, в които сте регистриран, само с докосване на пръстовия отпечатък на Moto X4.

    Очакваме Moto X4 в началото на октомври на цена от 799лв.





    Archives