Lenovo IdeaPad A10 - лаптоп с 2 режима на работа, тъч екран и Android

Димитър Папазов  March 11 2014 05:50:15 PM
Новият Lenovo IdeaPad A10 е супер тънък и лек многофункционален лаптоп с мултитъч екран и Android.  10-инчовият екран се завърта на 300 градуса от лаптоп позиция в режим Stand, за по-голямо удобство докато гледате филми или работите с тъч приложения. IdeaPad A10 впечатлява и с достъпната си цена от 449 лв.

Накратко ще ви запозная с основните функции и характеристики в новия ноутбук на Lenovo.

Корпусът на Lenovo A10 е тънък едва 17.3 мм и тежи под 1 кг, което го прави изключително мобилен, без компромис с функционалността. А с батерията, която осигурява до 9 часа автономна работа, имате свободата да работите и да се забавлявате цял ден.

Lenovo A10 се трансформира с лекота в два режима на работа:

Лаптоп режим

Когато устройството ви трябва за писане на имейли или редакция на документи – в класическия режим Лаптоп ще сте максимално продуктивни. Разполагате с напълно функционална и ергономична Accutype клавиатура за писане с по-малко грешки, стандартен тъчпад и всички функционални бутони, за бърз и лесен достъп.
Image:Lenovo IdeaPad A10 - лаптоп с 2 режима на работа, тъч екран и Android
Поддържа както безжична мишка, така и стандартна USB, които могат да бъдат свързани на някой от двата USB 2.0 порта. От дясната страна, освен micro USB и MicroSD слот,  се намира и един mini HDMI порт, чрез който можете да се свържете голям екран или телевизор към ноутбука.

Image:Lenovo IdeaPad A10 - лаптоп с 2 режима на работа, тъч екран и Android

С персонализираната операционна система, базирана на Android 4.2, Lenovo  са подобрили цялостния изглед на основния екран. Добавени са удобен и лесен за работа старт бутон и лента със задачи, наподобяващи тези на Windows. Така получавате лесен и интуитивен достъп до всички активни приложения и файлов мениджър, за да организирате лесно файловете си и офис приложенията, включително Word, Excel, Power Point  и PDF. Браузърът поддържа Flash Player и HTML5 формати. За да бъдете свързани дори на места, където няма Wi-Fi, е предвидена поддръжка на 3G USB модем без инсталиранe на драйвъри (Plug And Play).

Stand режим

Когато използвате тъч приложения, браузвате в социалните мрежи, пазарувате онлайн, чатите или гледате филми и видео, можете да завъртите екрана на 300 градуса до режим Stand , за по-голямо удобство.

Image:Lenovo IdeaPad A10 - лаптоп с 2 режима на работа, тъч екран и Android
Работата с презентации в този режим също е удоволствие,  благодарение на високата чувствителност на допир на екрана. 10.1-инчовият HD екран е с резолюция 1366x768 и 10 точкова мултитъч технология. Специално проектираните панти не позволяват на екрана да се движи, когато го докосвате.
Интегрираните стерео говорители и вградената камера го правят идеален за видео конференции и слушане на музика, като при изключен екран, може да възпроизвежда музика над 30 часа.

Лекото тегло, компактните размери без компромис с функционалността и достъпната цена го превръщат в идеалния заместител на стандартния лаптоп по време на почивка или дълго пътуване. Разполага с пълен достъп до всички приложения в Google Play Store, което нито един ноутбук до сега не може да ни предостави.

Можете да разгледате пълните му спецификации в lenovoonline.bg и да го видите и тествате на място в Lenovo Exclusive Store.
Comments

1Liz  11/10/2023 3:27:41 PM  Lenovo IdeaPad A10 - лаптоп с 2 режима на работа, тъч екран и Android

You are travel lovers? Where will you go for the next destination? Let { Link } show you their favorite places with their beautiful photos

  • Код за сигурност:

Първия Български Бутон за споделяне





Archives