Нова ера в мобилните работни станции с новите модели ThinkPad P50 и P70

Nevena Chervenakova  August 11 2015 02:06:35 PM
Lenovo обяви нова серия мобилни работни станции на конференцията SIGGRAPH 2015. Lenovo ThinkPad P50 и P70 са най-мощните и надеждни работни станции създавани някога и могат да работят с най-взискателните ISV приложения.

 "Включихме в тези машини функционалности, които преди това са били непостижими за един ноутбук, което ги прави най-надеждните и ефективни работни станции създавани досега", споделя Виктор Риос, вицепрезидент и генерален мениджър, работни станции, Lenovo. "Ние сме фокусирани да осигурим средствата, необходими на потребителите да създават иновации. Ето защо разширяваме нашето портфолио и повишаваме стандарта на представянето на мобилната работна станция. Въвеждането на серията ThinkPad P обединява нашето мобилно портфолио със съществуващите и всепризнати tower работни станции - ThinkStation P. "

Image:Нова ера в мобилните работни станции с новите модели ThinkPad P50 и P70

Запознайте се с новата серия ThinkPad P


ThinkPad P70:
Проектиран е за специалисти от високо ниво и от широк кръг индустрии. Lenovo ThinkPad P70 е 17-инчова мобилна работна станция заредена с до 64GB DDR4 ECC памет и възможност да работи с до четири устройства за съхранение и до терабайт SSD. Използва най-новиата PCIe технология за скорости до пет пъти по-бързо от сегашните технологии SATA. Има два Intel® ThunderboltTM 3 порта за свръхбърза свързаност и дисплей 4K Ultra HD или опционален FHD тъч екран.

ThinkPad P50:
Най-тънката и лека пълнофункционална мобилна работна станция Lenovo. P50 е с брилянтен 15.6-инчов UltraHD 4K дисплей и е сертифициран да работи с най-често използваните от потребителите ISV приложения. ThinkPad P50 е широко-функционална, изключително мощна мобилна работна станция за търсещите висока производителност. Като продължение на ThinkPad W541, Р50 се основава на иновациите и дизайна на водещите в индустрията ThinkPad мобилни работни станции на Lenovo.

Новите ThinkPad P50 и P70 са тествани за максимална издръжливост с военни спецификации и са заредени с най-модерните компоненти и функции за една мобилна работна станция. Тези машини са първите, оборудвани с новия процесор Intel® Xeon® E3-1500M v5 за светкавична производителност и подобрена надеждност при работа с критични приложения. И двете системи са с NVIDIA® Quadro® графични процесори за несравними графични възможности. Серията ThinkPad P има X-Rite® Pantone® калибриране на цветовете през целия жизнен цикъл на продукта.

ThinkPad P50 и P70 са с най-новата FLEX Performance охладителна система. Конструкцията с два вентилатора позволява по-добро и по-тихо охлаждане и по-висока производителност. Този революционен дизайн дава възможност за едновременно оптимално време за работа, спрямо  нуждите на приложенията, давайки възможност на потребителя да извлече максимума от системата.

Comments
No Comments Found
  • Код за сигурност:

Първия Български Бутон за споделяне





Archives