Новите Lenovo Yoga 900 и YOGA Home 900 AIO

    Станимир Фъртунов  December 12 2015 11:09:36 AM
    Представяме две нови устройства, които се присъедиха към YOGA семейството - Lenovo Yoga 900 и YOGA Home 900 AIO.

    Lenovo Yoga 900

    Хибридният ноутбук YOGA 900 е най-тънкият в света лаптоп с 4 режима на работа, който е с процесор от от 6-то поколение ( Skylake ) Intel Core i. Новата YOGA е с изключително тънък дизайн ( 14.9mm ) и с тегло от само 1.29 кг. Пантата на новата YOGA е от типа - часовникова верижка, но като дизайн се различава от тази на Yoga 3 Pro. Новата подобрена панта позволява на потребителя по-гладко преминаване от един режим в друг. YOGA 900 е с операционна система Windows 10, която позволява безпроблемно използване на лаптопа в 4-те и режима.  Батерията е подобрена в сравнение с предишните поколения, позволявайки до 9 ч. работа.

    Image:Новите Lenovo Yoga 900 и YOGA Home 900 AIO

    Дисплеят е 13.3" с резолюция QHD+ (3200x1800) и IPS технология, която позволява широк ъгъл на виждане. Вградените JBL® стерео говорители и Dolby Audio® Premium гарантират мощен и качествен звук. YOGA 900 е проектирана със Solid State Drive (SSD) диск и по-голяма възможност за ъпгрейд на RAM паметта до 16 GB за по-висока надеждност. Забележителното е, че въпреки тънкия дизайн, от Lenovo са успели да подобрят и охлаждащата система с 30%. Благодарение на това и уникалната структура на лаптопа, се постига по-ефективно и по-тихо охлаждане.

    Image:Новите Lenovo Yoga 900 и YOGA Home 900 AIO

    Lenovo YOGA Home 900 All-in-One

    YOGA Home 900 All-in-One е преносим десктоп. Предлагайки цялостно десктоп преживяване на потребителя, YOGA 900 Home допълва представата за типичен десктоп компютър. Той се откъсва от ограниченията на кабели и бюра и дава възможност да бъде позициониран във всяко едно кътче на дома. С процесор от 5-то поколение Core i7, видеокарта NVIDIA GeForce 940A, Windows 10 и до 3 часа живот на батерията, новият All-in-One доставя десктоп ниво на производителност навсякъде, като същевременно осигурява и по-големи възможности за забавление.

    Image:Новите Lenovo Yoga 900 и YOGA Home 900 AIO
    Усъвършенстваният интерфейс AURA 3.0 идва с подобрения в разпознаването на лице и възможността за редакция. Потребителите могат да използват AIO легнал и да стартират AURA 3.0  за по-лесен достъп до снимки, видео и стотици нови забавни приложения чрез новия AURA Store, който е свързан с Windows Store. Конкретни приложения от Windows Store работят най-добре с 27" тъч екран на YOGA Home 900. Новият модел All-in-One на Lenovo предлага нови начини за събиране на семейството и приятелите заедно, от преглед на снимки или показване на артистични заложби чрез приложения за рисуване и обработка на снимки, до игра на въздушен хокей или видеочат с приятели.

    "От въвеждането на нова категория трансформиращи се лаптопи с YOGA преди три години, ние знаем, че хората обичат гъвкавостта и преносимостта на нашия многорежимен дизайн"
    , каза Dilip Bhatia, vice president, Worldwide Marketing and User Experience, PC & Enterprise Business Group, Lenovo. "Новият YOGA 900 и YOGA Home 900 не са традиционни компютри. Проучихме потребителските нужди, за да ги направим толкова тънки и леки, заради мобилността, от която се нуждаят потребителите, докато увеличихме производителността на компютрите и усъвършенствахме часовниковия дизайн на пантата  на YOGA за още по-плавно завъртане при превключване между режимите".

    Новият Lenovo Yoga 900 вече е наличен в Lenovo Exclusive Store.

    Comments
    No Comments Found
    • Код за сигурност:

    Първия Български Бутон за споделяне





    Archives