MWC 2016: Обновените модели таблети на Lenovo

Станимир Фъртунов  February 23 2016 03:24:00 PM
 
На Световния Мобилен Конгрес (MWC) Lenovo представи обновените модели от серията TAB. Това са TAB3 10" Business, TAB3 7" и TAB3 8".
Image:MWC 2016: Обновените модели таблети на Lenovo
TAB3 10
: подходящ за всеки бизнес
е оптимизиран за бизнес потребителите, които са постоянно в движение.Тъй като все по-голяма част от бизнеса се адаптира към използването на таблети с Android с цел да увеличи производителността на служителите, от Lenovo създадохa TAB3 10 Business, който включва специализиран софтуер и хардуер, оптимизиран за работа.

Таблетът е с Android for Work, който предлага възможността за създаване на бизнес профили, където ще може да съхранявате Вашето съдържание. Този Android for Work дава по-голяма сигурност и възможност за управление. TAB3 10 идва с предварително инсталирани продуктивни приложения - Google Play for Work, Kiosk Mode и др. Новият таблет отговаря на очакванията на потребителите за издръжливост - може да се използва при взискателни работни среди, благодарение на P2i технологията за постигане на IP52 работоспособност при запрашаване и водни пръски. Дисплеят също е защитен от устойчиво на надраскване Gorilla Glass 3 стъкло.

Лесно управляем и защитен, TAB3 10 Business използва софтуер за хардуерно криптиране. Lenovo интегрира в TAB3 10 решение за постоянна защита за Вашите бизнес мрежи и "geotechnology", която дава възможност на фирмите да проследяват къде се намират устройствата. Има възможност за дистанционно управление.
Image:MWC 2016: Обновените модели таблети на Lenovo
Таблетът разполга с четири-ядрен процесор с работна честота 1.3GHz, който дава на потребителите възможност за multitasking и отваряне на много прозорци. В същото време Lenovo Ви гарантира до 12 часа живот на батерията, заедно с пълен набор от портове, като например стандартно USB OTG за лесно свързване на външна памет, Y и Т конектори, RJ45 порт или четец за карта памет. Към тях можем да добавим и различни типове свързаност, включително NFC, двубандов Wi-Fi AC, GPS и възможност за 4G свързаност.

От Lenovo са се погрижили и за дисплея, който е 10 Full-HD IPS с Gorilla Glass 3 и два високоговорителя с технология Dolby Atmos. Задната камерата е 8MP с автофокус, а предната е 5MP и е с фиксиран фокус. Таблетът се очаква да бъде пуснат на пазара в началото на месец юли.

TAB3 7
и TAB3 8: създадени за семейството!
Гледането на видео или играта на игри на таблет е сред любимите споделени моменти у дома. За по-малките таблетът има предварително инсталиран режим за деца, който е със специални настройки за сърфиране в интернет, също така и възможност да се ограничи достъпът до таблета в избрани часове или дни от седмицата. За тези родители, които се притесняват за последиците от синята светлина от екраните на устройствата, то TAB3 7 и TAB3 8 разполагат с  Adaptive Technology на дисплея, която филтрира синята светлина. Благодарение на вградения сензор, таблетът сам може да контролира яркостта на екрана.

TAB3 7 и TAB3 8 разполагат с четири-ядрен процесор с работна честота 1.0GHz. Камерите са 2MP предна и 5MP задна, а озвучението е на Dolby Atmos. Моделите имат възможност и за 4G LTE свързаност за по-бърз интернет.

TAB3 7:
Семейният таблет, който лесно се побира в джоба
Компактният и колоритен TAB3 7 идва с ярък 7 " SD IPS дисплей. Създаден за хората с активен начин на живот, които обичат да прекарват времето си на открито. Благодарение на специалното покритие, което предпазва от вода, ще можете да го носите навсякъде без да се притеснявате - в кухнята, когато вали дъжд или дори в банята. Продажбите на TAB3 7 започват в началото на месец юни.
Image:MWC 2016: Обновените модели таблети на Lenovo
TAB3 8:
Идеален баланс между лесна преносимост и възможност за четене
Дисплеят е 8 "HD IPS дисплей и разполага с два високоговорителя с Dolby Atmos технология, които са разположени на лицевия панел и го правят перфектния мултимедиен спътник. Таблетът има възможност за multi-user поддръжка, което прави лесно споделянето на устройството. Таблетът ще бъде наличен в началото на месец юни .
Image:MWC 2016: Обновените модели таблети на Lenovo
Comments

1Thanos  10/06/2018 7:27:05 PM  Thanos

Here are the great fun to all players online going the site here [url={ Link } and download the free spider solitaire card game here this is the best way to create the full enjoyments forever thanks.

2kaabir  10/19/2023 8:26:19 AM  MWC 2016: Обновените модели таблети на Lenovo

You will just set yourself up to lift your character and make you diminish or miserable. On the off chance that you are under the costly weight of your Service, { Link } Our Call Girls Love to have fun With You Services at that arrange, Who is at the association’s fingertips.

  • Код за сигурност:

Първия Български Бутон за споделяне





Archives