Yoga трансформации или един обикновен ден с необикновен ултрабук.

Мария Тодорова  October 23 2013 02:54:35 PM

Казвам се Мария и съм консултант в Lenovo Еxclusive Store.  Искам да насоча вниманието Ви към едно наистина изключително предложение – Lenovo Yoga 13.  В момента Yoga e по-достъпна от всякога, за това се изкуших да прекарам няколко дни в компанията й и да споделя впечатленията си.  
Yoga е ултрабук от ново поколение. Работи в четири режима благодарение на екрана си, който се върти на 360 градуса. Именно в тези технологии аз виждам бъдещето на персоналните компютри – хибридни, мултифункционални  устройства, готови да предложат производителност и мобилност, отговаряйки на всички капризи на днешните потребители.

Image:Yoga трансформации или един обикновен ден с необикновен ултрабук.

Впечатляващо при Lenovo Yoga e, че въпреки многофункционалността си, ултрабукът е изключително лек – само 1,5 кг, тънък, елегантен и красив, което е от особено значение за мен (случвало ми се е да нося продължително 3 кг-мов лаптоп, след което дори йога упражнения не ми помогнаха ) . Lenovo Yoga беше навсякъде с мен в един ден от ежедневието ми и това не само, че не ми тежеше, но ми достави изключително удоволствие, тъй като ултрабукът е убийствено красив, още повече в Clementine Orange варианта, който така подхожда на есенния ми стайлинг.

Материалите, от които е направен, са качествени и машината изглежда луксозно и много стилно. Паралелно с това конструкцията е стабилна, в готовност да се справи с постоянните метаморфози, на които е подложен ултрабука.

Лаптопът притежава всички необходими параметри за ефективна работа, като се предлага с Intel Core i3, i5 и i7 процесори, разполага с един слот за RAM памет, която може да бъде 4GB или 8GB, в зависимост от изискванията на потребителя. Всички модели са със SSD дискове за по-бърза и ефективна работа, като капацитетът им е от 128 до 256GB, 10-точков мултитъч TFT дисплей, който  работи отлично с Windows 8. Yoga разполага с InstantResume технология, която активира машината от sleep режим само за една секунда, а батерията издържа 8-13 часа.

Едно от най-важните неща в дизайна на един лаптоп за мен е клавиатурата, тъй като ми се налага да пиша доста, било то по работа или не. Клавиатурата на Yoga е супер (отличителна черта на Lenovo PC-тата по принцип) - клавишите са удобни, с ергономична форма и с разстояние по между си, което намалява шанса за грешки при писане. Тъчпада също е много удобен, въпреки, че не съм фен точно на този тип технология и предпочитам мишка или TrackPoint, в случая свикнах бързо и нямах проблем.

Освен като стандартен лаптоп или като таблет, Yoga може да се ползва в режим „tent“ и „stand“. Особено ми хареса „Теnt“  режима – по този начин ползвах Yoga в благотворителния уъркшоп, в който участвахме с колегите.  

Image:Yoga трансформации или един обикновен ден с необикновен ултрабук.
Този режим е и най-добрата позиция на Yoga в кухнята. А рецептата за вълшебната супа от тиква, която сготвих с участието на Yoga, ще споделя, но в друг блог ;).

Image:Yoga трансформации или един обикновен ден с необикновен ултрабук.
Още една привлекателна черта на Yoga, е че можеш и спокойно да си го държиш в скута без да прегрява – характеристика от особена важност за хора като мен, които прекарват в кревата достатъчно време с лаптопа си.  

И тъй като обожавам да чета, ползвах kindle приложението, но на значително по-голям екран от тези на електронните четци и релаксирах с любимия си Оскар Уайлд преди заспиване.  

Image:Yoga трансформации или един обикновен ден с необикновен ултрабук.
В заключение: Yogа е тънък, лек и изключително красив ултрабук, който работи в 4 различни режима. Той е за активни хора, които имат нужда от мобилност, падат си по високо технологични играчки, а стилът за тях е от особено значение.

И както е казал  Оскар Уайлд: „Никога не пътувам без дневника си. Човек трябва винаги да има нещо сензационно за четене докато пътува с влака. “  ;)

И нещо от мен: Не се страхувайте от идеите и въображението си. Опитвайте, създавайте и споделяйте – навсякъде и по всяко време. А ако Ви трябва красив инструмент за това, който с радост ще носите винаги с Вас – вземете си Lenovo Yoga – само сега с до 500 лв. отстъпка, в Lenovo Еxclusive Store.  

Comments

1ludo king  07/09/2018 7:27:37 AM  Yoga трансформации или един обикновен ден с необикновен ултрабук.

Oh! This article has suggested to me many new ideas. I will embark on doing it. Hope you can continue to contribute your talents in this area. Thank you.

{ Link }

2video editing tips vlog  08/27/2018 2:10:08 PM  Yoga трансформации или един обикновен ден с необикновен ултрабук.

Thanks for sharing the blog. it is really helpful for persons like me.

  • Код за сигурност:

Първия Български Бутон за споделяне





Archives