ТЕХНОЛОГИЧНИ FASHION ИГРАЧКИ

Руслана Ангелова  November 25 2009 11:42:10 AM
PURPLE - FASHION NETBOOK - за естествени, не-много естествени блондинки и блондинки под прикритие.
Image:ТЕХНОЛОГИЧНИ FASHION ИГРАЧКИ



Боже, вчера го видях и пипнах за пръв път и не можах да повярвам как ме обсеби. Получих раздвоение на личността.  Аз, почитателката на ултра технологичния, черен, скъп, бизнес ноутбук – ThinkPad,  бях направо сразена от тази блондинска играчица, която се продава за малко над 400$.  

Играчката е нетбук Lenovo IdeaPad s10-2  - Purple, вече е наличен в магазина ни – и вие може да го пипнете :).

Провокирана от задрямалата в мен блондинка започнах да си мисля за придобиване на едно такова прекрасно нещо, но все още удържам положението, а и поръчките са много, трябва да има за клиентите, все пак.

Никога не съм харесвала тия шарени фръцленски играчки, много несериозни ми се виждат. Но да ви кажа честно този нетбук ми хареса ужасно много. Материалът му е уникален - покритието лъскаво, а на клавиатурата има розови цветенца :).... Толкова е момичешки и същевременно няма и намек за нещо розово, досадно и лигаво. Много е фешън и адски стилен.

И ако преди месец се присмях на леко кичозния (според мен) HP Mini с дизайн на  Vivienne Tam, то сега не повярвах на очите си. Не повярвах, че Lenovo IdeaPad s10-2  ми хареса толкова много, въпреки че не обичам подчертано женски технологични вещи.

Нетбука е страхотен, няма да коментирам технологичните му характеристики, но при този зашеметяващ външен вид, кой ли се интересува от такива подробности :))).  Само ще кажа, че освен красива, PURPLE e и умна. Има инсталиран Lenovo VeriFace – софтуер, който разпознава чертите на лицето и така идентифицира прекрасната си собственичка.

В заключение: Тази играчка не замества работния ви компютър. Освен в случаите, когато такъв не ви е необходим, защото задълженията ви се свеждат до браузване в нета, мотаене по фешън заведения с Wi-Fi, демонстриране на дълбокомислен процес, решавайки куизове във Фейсбук, например, докато си чакате реда във фризьорския салон :))) и т.н. Но както се казва – всеки със задълженията и кармата си!

Активните, работещи хора обикновено си взимат нетбук, като втори компютър, който ползват при пътуване, защото е изключително мобилен - малък, лек, удобен, евтин. А този, освен това е и МНОГО КРАСИВ.

…. Забравих да спомена, че има и розово калъфче :)
Image:ТЕХНОЛОГИЧНИ FASHION ИГРАЧКИ





Archives