Новият Yoga 3 Pro

Дейвид Любомиров  October 29 2014 02:44:59 PM
Невероятно тънък и лек, новият Lenovo Yoga 3 Pro ще очарова любителите на стилните вискотехнологични устойства. Какво още предоставя новата подобрена версия на категорично най-харесвания Lenovo лаптоп - Yoga: супер тънък и лек корпус и неочаквано ексцентрична, забележителна панта (вдъхновена от верижка на часовник), QHD резолюция и нов Harmony софтуер на Lenovo, адаптиращ се към желаната от потребителя работна среда във всеки режим.

Image:Новият Yoga 3 Pro

Олекотен дизайн

YOGA 3 Pro е с дебелина 12,8 мм - по-тънък от молив, когато е отворен. Това е със 17% по-малко от предишния модел. Лаптопът е и по-лек - едва 1,19 кг, което е с 14% по-малко от преди.



Тънкият и олекотен дизайн e постигнат благодарение на новата уникална панта, изградена от повече от 800 алуминиеви и стоманени части за по-голяма стабилност  при огъването на 180° и при работата на тъч-екрана. Докато при предишния модел дисплеят има 2 поддържащи точки, при новия модел те са 6. Предлага се в мандариново оранжево, платинено сиво или златисто шампанско.

Адаптивен софтуер

Благодарение на новия Harmony софтуер, приложенията се адаптират към начина на ползването и предпочитанията на потребителите на YOGA.  Например, когато четете електронна книга, Harmony автоматично ще намали яркостта на екрана и цветната температура в съответствие с осветлението в средата.  Или, когато гледате видео, Harmony оптимизира аудио настройките. Софтуерът може да разпознае и настрои използването на 50 от най-популярните приложения.  

Image:Новият Yoga 3 Pro

Оптимизирана производителност във всеки режим

YOGA 3 Pro има QHD+ дисплей с резолюция 3200x1800, за да се насладите на брилянтна картина докато обработвате снимки в Laptop режим, водите видео разговор в Stand режим, гледате филм в Tent режим или пазарувате онлайн в Tablet режим.  Изграден от издръжлив Gorilla Glass материал, този екран е проектиран да устои на всякакви предизвикателства. Насладете се на премиум аудио благодарение JBL® говорителите с Waves® Audio технология, която автоматично настройва звука във всеки от 4-те различни режима.  



Оборудван с Intel® Core M™ процесор от ново поколение, SSD памет до 512 GB  и Intel HD graphics 5300, YOGA 3 Pro осигурява желаната производителност за работа и забавления до 9 ч с едно зареждане на батерията.



Въпреки че потребителите споделиха, че обичат това, което YOGA им позволява да правят с четирите режима, те искаха още по-тънк и по-лек лаптоп. Ние отговорихме на предизвикателството с иновативна нова панта и продължаваме да развиваме YOGA в наистина адаптивнo и интелигентно устройство. Вярвам, че YOGA е сред най-добрите преносими компютри в света. ", споделя Dilip Bhatia, вице-президент на отдел Маркетинг и дизайн, PC Group, Lenovo.

Очакваме с нетърпение YOGA 3 Pro у нас в края на ноември.





Archives